Post by tagibutigen on Feb 20, 2022 15:06:55 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
Σας αναγκάζει να αγοράσετε premium και δεν σας αφήνει να απολαύσετε το παιχνίδι. Άπληστοι προγραμματιστές που στηρίζονται στα χρήματα
είναι σαν ύπνωση
Αυτό το παιχνίδι είναι Dumer Than i Thaut 一,.?!!'$£€%+(…)
Mixed Duet Greece - المنشورات | فيسبوك
Σούπερ προκλητικό, αλλά συνολικά ικανοποιητικό
Trash παιχνίδι
Duet Pelihalli xxet
DUET < Μοντέρνα Χαλιά Μηχανής | Biokarpet.gr
Τόσο περίπλοκο
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Είναι εξαιρετικά απλοϊκό, έχοντας 2 μπάλες να αποφεύγουν τα εμπόδια, αλλά η ιστορία είναι τόσο καλή! Η ιδέα είναι εκπληκτική, το soundtrack είναι υπέροχο και δεν υπάρχουν απολύτως ελαττώματα στο παιχνίδι! Το μόνο πράγμα είναι ότι είναι δύσκολο. Είναι πιο δύσκολο από τα περισσότερα παιχνίδια στο κατάστημα εφαρμογών σήμερα. Αλλά ανταμείβεται με μια ακραία αίσθηση υπερηφάνειας και ολοκλήρωσης. Αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε παίκτες που έχουν την υπομονή και την ικανότητα να το κάνουν. Καταπληκτική δουλειά! \(^w^)/
Εναλλακτικές λύσεις εμφάνισης Duet: 7 εφαρμογές που πρέπει ...
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι υπάρχει γραφική υστέρηση σε ορισμένα επίπεδα, ιδιαίτερα όταν έρχονται κινήσεις. Δεν συνέβη ποτέ στο iPhone μου. Φυσικά όλα είναι διαφορετικά στον κόσμο του Android, αλλά αν μπορούσατε να κάνετε τα γραφικά λίγο πιο ομαλά, θα επανέλθω με βαθμολογία πέντε αστέρων. Δεν θα παραπονιόμουν αν δεν παρενέβαινε στο gameplay αλλά μου χαλάει τον ρυθμό.
Απλά ένα χαζό παιχνίδι. Η πτυχή του παζλ είναι απλώς κακή
Duet Νομίσματα και Πολύτιμοι λίθοι Ελεύθερος
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Είναι ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι και έχει μεγάλη ιστορία! Λατρεύω τη φωνή που έχει ένα περίεργο, σχεδόν ανατριχιαστικό φίλτρο στο τέλος κάθε επιπέδου, σχεδόν μου προκαλεί ανατριχίλα, πάνω από όλα, υπέροχο παιχνίδι! Καλή δουλειά! Θα παίζω για πολύ καιρό! Ωστόσο, θα ήταν πολύ συναρπαστικό εάν σκεφτόσασταν να προσθέσετε περισσότερα σχήματα στο πλέγμα του ντουέτου, ίσως ένα Τρίγωνο ή ένα Τετράγωνο.
Ο πραγματικός μηχανικός του παιχνιδιού είναι πραγματικά διασκεδαστικός, αν και ακόμη και στη σύντομη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού τα επίπεδα αρχίζουν να επαναλαμβάνονται. Σίγουρα αξίζει να παίξετε. Ωστόσο, το μόνο χειρότερο πράγμα από τις συχνές διαφημίσεις βίντεο των 30 δευτερολέπτων που αναγκάζεστε να παρακολουθείτε, είναι τα συνεχή επιτηδευμένα μηνύματα που συνθέτουν την «ιστορία». Το να προσπαθώ να παίξω ένα παιχνίδι για κινητά και να μου κάνουν διαλέξεις για το πώς προφανώς πρέπει να μάθω πώς να αποδέχομαι την αλλαγή στη ζωή μου μπορεί να είναι η πιο συγκαταβατική εμπειρία που είχα σε οποιοδήποτε παιχνίδι
Duet Arcade kze
είναι το καλύτερο παιχνίδι που είχα ποτέ στο τηλέφωνό μου. Ποτέ δεν βαθμολογώ ένα παιχνίδι, αλλά αυτό το παιχνίδι αξίζει να βαθμολογηθεί ακόμη και περισσότερο από 5 αστέρια. Αυτό είναι το παιχνίδι που βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης/αυτοεκτίμησης/εξισορρόπησης του μυαλού/και του αισθήματος του Θεού καλύτερα!!!βελτιώνει ακόμη και τον τρόπο ζωής σας. Ελπίζω να έρθουν περισσότερα επίπεδα σε νέες ενημερώσεις. σε αγαπώ
Ω. Μου. Θεός. Απλώς κέρδισε το παιχνίδι. Είναι τόσο βαθύ, η φωνή είναι καταπραϋντική και τα θέματα είναι πολύ καλοδουλεμένα. Η μουσική είναι φοβερή. Παίξ'το. Προτείνω αυτό το παιχνίδι σε σχέση με οποιοδήποτε, και εννοώ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο παιχνίδι για κινητά.
Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι αν θυμώνετε συχνά
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι ακόμα κι αν έχει πολλές διαφημίσεις
Duet آرکیڈ idm
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά.....αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για μένα. Επιπλέον γιατί δεν το ονόμασαν ως το πιο δύσκολο παιχνίδι ποτέ, ώστε οι άνθρωποι να ξέρουν αν θα το κατέβαζαν και τώρα οι άνθρωποι δυσκολεύονται επειδή δεν ήταν περιμένοντας ένα δύσκολο παιχνίδι
Μόλις πλήρωσα για την έκδοση premium και η πληρωμή ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, εξακολουθώ να μην μπορώ να έχω πρόσβαση στις λειτουργίες premium... Επεξεργασία: Τώρα πλήρωσα δύο φορές και ακόμα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το premium. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι αλλά έχασε 400 INR σε αυτό
Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Android tablet μου ως δεύτερη οθόνη Mac;. Για να λειτουργήσει, πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα-πελάτη Duet Display
Το tablet Lenovo IdeaPad Duet είναι χτισμένο σχεδόν με βάση την αρχή της Pixel ... επίσης εφαρμογές Linux εκτός από τις εφαρμογές Android,
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!!!! Τόσο εκπληκτικό! Μου αρέσει το πώς δοκιμάζει και αυξάνει την ταχύτητα αντίδρασης και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων!
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι τόσο, τόσο ενοχλητικές. Είναι εξαιρετικά μακριές και αν προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε ή προσπαθήσετε με άλλον τρόπο να παραλείψετε τη διαφήμιση, απλώς θα σας μεταφέρει στο play store όπως κάνατε κλικ σε αυτήν. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της διαφήμισης, απλώς παραμένει στην οθόνη και σας κάνει να κάνετε κλικ σε αυτήν 8 φορές πριν μπορέσετε να την κλείσετε. Αν αυτό ακούγεται σαν κριτική για τις διαφημίσεις αντί για το παιχνίδι, είναι επειδή πέρασα περισσότερο χρόνο στην οθόνη της διαφήμισης παρά στην οθόνη του παιχνιδιού.
War of Rafts: Crazy Sea Battle आर्केड गेम cvy
Προσθέστε περισσότερα στάδια δωρεάν
Είναι τόσο ωραίο! αλλά θέλω πιο δύσκολο στο δωρεάν..
Αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως εξαιρετικό, είναι γεμάτο πράγματα να κάνεις και αν βαριέσαι, αλλά τα υπόλοιπα, αυτό έκανα, το μόνο μου παράπονο είναι ότι άλλαξαν τη φωνή στην ιστορία. Όπως ένα άτομο έλεγε την ιστορία και μετά κάποιος άλλος φωνάζει τους άλλους δύο, μου λείπει το πρώτο άτομο τώρα που με έκανε πιο ήρεμο, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα εκπληκτικό 10/10 Απλώς θα ήθελα να προσθέσετε όλο και περισσότερα πράγματα για αγορά.
Εκπληκτικός!!!!
Πολύ δύσκολο
Duet Arcade oni
Μισώ το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσω για περισσότερα επίπεδα
Δεν με αφήνει να επαναφέρω την προηγούμενη αγορά μου και δεν λαμβάνω καμία απάντηση από τους προγραμματιστές.
Ωραίο παιχνίδι και μουσική, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Όπως και ο bruh, δεν μπορώ καν να παίξω περισσότερα από τα δωρεάν επίπεδα χωρίς ή ακόμα και χωρίς να βλέπω διαφημίσεις. Και μετά από κάθε ατελείωτο τρέξιμο, λαμβάνω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων χωρίς δυνατότητα παράβλεψης. Ναι, ξέρουμε ότι πρέπει να βγάλεις χρήματα, αλλά μην χώνεις το μενού "ey πληρώνεις ήδη ή δεν παίζεις online διαφήμιση" κάθε φορά.