Post by tagibutigen on Feb 20, 2022 15:13:19 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ омогућавање вара ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
После неколико месеци огласи су престали да раде, пошто је то био једини начин да се неке зграде подигну за ретке валуте, постале су веома досадне и споре. Онда је одједном апликација престала да ради. Чак ни техничка подршка није одговорила након контакта. Штета јер сам био у категорији купаца који плаћају.
Забавна игра, али минирани материјали увек нестају и не одражавају се правилно у инвентару, а посебно бакар сваки пут када га узмем одмах почиње да се смањује на 0, тако да не могу да напредујем у игри и имам снимак екрана како материјали нестају сами од себе. Извините, али морао сам да избришем
Волим ову игру. То ми убија време на послу лол
Једини проблем који заиста имам са овом игром је ограничење драгуља, које вас спречава да имате највише 4 дрона без куповине више драгуља. Друга ствар би била чињеница да изгледа да не могу да натерам чување у облаку на Гоогле Плаи-у. Изгубио сам чување и приметио сам колико је туторијал заправо дугачак, без могућности да га прескочим.
Дееп Товн Мининг Фацтори је добар расипник времена. Чак и ако тражите нешто лепо за играње, то је добра рударска игра. Допада ми се игра, али имам неколико мањих, ако не и великих проблема. Почео сам да играм прошле недеље вероватно у четвртак када сам играо неколико дана до понедељка поподне. Нисам могао да се поново пријавим јер ће ме то избацити из игре чак ни на екран за учитавање. Мислио сам да је то мања грешка па сам обрисао игру и поново је преузео и није радила. Па зашто?
Добар расипник времена. Знате, они тренуци када морате само да баците поглед на свој телефон да бисте избегли да будете друштвени, али не желите само да превлачите између екрана и да то буде очигледно, покрените ову игру и мало се забавите! Много напредовања и не назире се крај. Веома забавно.
Имам торбу када идем у игру не могу да идем у кланове
Једина ствар која ми се не допада у вези са тим је колико постављање нових рударских станица временски утиче на време, што је смешно и досадно и чини целу ствар мање забавном. Да није тако, не бих оклевао да дам 5 или више звездица
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi pqq
Ова игра је добра, али разлог за давање једне звездице је тај што нас ова игра превари након што направи другу бот станицу, што нас тера да дамо више новца нама боту и зарађивати драгуље и новац је веома тешко
Забавно за почетак, али постаје лоше избалансирано искуство оптерећено микротрансакцијама. Угаљ је први ресурс који добијете, али вам је потребно толико тога за напредне компоненте да морате све своје рударе поставити на највиши ниво чак и након откључали сте много дубље области. А онда још увек није довољно. Зграде неопходне за напредак су закључане иза насумичног пада ретких ресурса. Играм недељама и не могу да напредујем. Њихов енглески је такође лош.
Одлична игра! Свака част програмерима!
ЕДИТ: Можда нисам довољно добро објаснио па ево га опет. Када покушам да направим рецепт, он уклања потребну количину из мог инвентара за рецепт пре него што почне да прави. 1.) Имам 75, уклања 50 када одаберем рецепт, а сада имам 25 и неће почети да прави јер пише да имам само 25 2.) 50 је сада нестало и није било израде. Тако да ми треба 100 за ставка трошкова од 50. (Видео сам да неко други такође има сличан проблем са драгуљима у вашим рецензијама)
Забавна игра и са стрпљењем можете напредовати без потапања превише правог новца или уопште. Међутим, резервна копија у облаку је непоуздана и два пута сам недавно изгубио огроман напредак због замрзавања игре, што је захтевало поновну инсталацију, а затим открио да дани чувања нису били исправно синхронизовани са Цлоуд-ом. АЖУРИРАЊЕ: Пао је рејтинг, игра је оштећена и постала потпуно немогућа за играње, што је такође заразило резервну копију чувања у облаку. Мртав на свим уређајима укључујући рачунар. Поново ћемо посетити у зависности од подршке.
Deep Town: Bergbaubetrieb Strategie swn
Игра је пристојна, али неколико ствари ме стварно смета и ставља је на 3 звездице. Цена надоградње зграда (не рудника) се мења. Можете да сачувате ресурс и онда када желите да га надоградите нешто друго што је потребно. Такође је потребно вечно да отворите сандуке ако их имате много. Клизање између картица у вашем инвентару је такође фрустрирајуће када покушавате превише да смањите колико ресурса желите да продате... Ако желим да променим картицу, кликнућу на картицу. Поправи ово и његових 5 звездица.
уживао док ниси ударио у дебели чврсти зид...забава престаје, а награде су само зафрканција јер их никад не добијеш. 1 драгуљ за дневну награду АКО то урадите у њиховом кратком временском периоду и када заборавите да то захтевате, ох, не, сав тај тежак сулуди рад и потрошени ресурси су нестали. не добијате награде и добијате још један задатак да губите време уместо да покушате зарадити довољно само за пролазак кроз још један слој и надоградње за већи прилив новца је шала са порталом. добијате мање.
Досадна фарма са паивалл-ом. Имајте на уму да нећете моћи да напредујете дубоко у игри. Без подгревања ово са $
Замрзнуло би се након гледања видео снимка или куповине, а онда ставке нису ту када се поново отворе.
Забавна и занимљива игра; међутим, веома је кваран. Исти кварови се дешавају изнова и изнова. Изгубио сам веру да ће ова питања икада бити решена.
Страва игрица
Две звездице јер је у почетку добар убица времена. Међутим, главна прича је врло кратка и потпуно су заборавили на игру. Објављују нове ствари можда једном годишње и може се победити за можда месец дана. Догађаји су очигледно били ствар, али је прошло више од годину дана од последњег догађаја. Невероватно досадна игра без нечег другог.
То је дуга игра. Можда можете учинити да стварима треба мање времена да се ураде у игри! Такође, огласи за сандуке не дају сандуцима половину времена. Исправите грешку плз.
Игра је осредња, механика одлична. Иако вам убија батерију у позадини. Као и механика израде где не можете да креирате одређену количину предмета, па ако бисте нешто направили, побрините се да се вратите ускоро или пољубите своје бакарне шипке збогом
Изгубљено око 6 месеци напретка преласка на нови уређај. Чување у облаку би требало да буде аутоматско, са историјом резервних копија. Ово је лоше дизајнирано. Не вреди наставити.
Управо сам направио Тесла завојницу и онда се догодило нешто што је једноставно зауставило моје задатке, а затим сам га обрисао и поново инсталирао и сав мој напредак је нестао. Прилично иритиран јер ми се допала утакмица и не желим да почињем од почетка. Не знам да ли ћу наставити да играм. Игра је добрим делом добра.
Join Clash 3D Arkadne igre bmjg
Добра је игрица али после неког времена досади да само кликћеш по екрану
Ко брише те рецензије? Већ трећи пут пишем. И молим вас да прихватите конструктивну критику ако вам после месеци исте бубе ускоче право у лице као и пре! - попут оптике плочица позадине за складиштење, а између празнина може се видети трака напретка како ради - да понекад улазак у игру ван екрана и ставке, дугмад, траке напретка и тако даље нестају - када се пребаците на другу област мотика није поравната са дугметом - 10% ретких сандука се никада не дешава
занимљиво
👌🦸♂👨🚀 Најбољи међу звездама
То је пристојна игра у мировању, али тајмери фаворизују ботове/скрипте и 3-6 сати константне провере, заједно са надоградњом од 24 до 48 сати.Постоје закључане надоградње са кутијама за плијен и изазови слагања који ће трајати недељама/месецима, тј. 1к/3к/5к/7к занатских предмета за које је потребно 30 минута за сваки. Бесплатна игра је губитак времена, појачавање или плаћање фреемијума је губитак, јер је награда... Дужи изазови и дужи гриндови. Као супер лежерна игра, само морате да направите најбоље изборе за своје време и забаву.
Како прећи 210 ниво
Игра за опуштање
Почетак је добар. лепа графика, добра игра, разумни тајмери, али након што имате 20 рударских торњева, за изградњу сваког новог торња потребно је неразумно много времена. 8 сати па 16, 24, 48. Јасно је да се после 20 кула исплати играти. Веома тежак паивалл. На крају ћете чекати 3 - 5 дана осим ако не купите драгуље за сваку кулу коју желите да изградите. Пример шта није у реду са индустријом мобилних игара.
Занимљива игрица за убијање времена
Сјајно
немогуће је наставити играти ако не платите новац. неке нивое је немогуће проћи осим ако не надоградите своју рударску моћ. да бисте то урадили, морате имати специфичне материјале. ти материјали се не налазе током рударења и једини начин да их добијете је да купите шкриње са драгуљима. не добијате толико драгуља у игри (драгуљи су ретка валута у игри) тако да морате да платите прави новац да бисте наставили да играте. ако нећете платити новац, не препоручујем!!
Ова игра је стварно добра! Графика је привлачна и игра је веома забавна. Генерално добро направљена игра. За разлику од 90% мобилних игара ових дана са лажним и хиперсексуализованим огласима. Такође ми се свиђа што је Роцкбите Гамес веома активан и узима повратне информације корисника за побољшање!
У игрици копате рудник и убијате чудовишта успут..веома интересантна и добра за убијање времена.Препорука од мене
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategické cvwa