Post by tagibutigen on Feb 20, 2022 15:19:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt žetonus uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
(**ATJAUNINĀJUMS** Reklāmas ir tik sliktas. Tās atver manu spēļu veikalu un aizņem uz visiem laikiem. Nevis 1, bet 3 reklāmas katru reizi, kad pagriežu riteni, kas ir nepieciešams daudziem izaicinājumiem. Uznirstošie logi ir arī pastāvīgi) Es tiešām patīk šī spēle, izņemot vienu lietu. Šķiet, ka spēle nejauši nenolaiž krāsas, bet gan izvēlas, kuras no tām nomest. Es varu spēlēt līmeni 20 reizes ar tiem pašiem Fiends, un tas katru reizi saglabā man nepieciešamās krāsas. Bet tad pēkšņi es saņemu šo krāsu pārslodzi un beidzot pārspēju līmeni.
Godīgi sakot, es nedomāju, ka šī spēle man tik ļoti patiks. reklāmas par to bija patiešām kaitinošas. bet tagad, kad esmu sācis to spēlēt, es nevaru apstāties! tas ir patiešām jautri un aizraujoši. Man patīk izaicinājumi un iespēja iegūt lietas, kas jums nepieciešamas, lai turpinātu. ATJAUNINĀJUMS: tagad, kad esmu spēlējis kādu laiku, esmu pamanījis, ka, ja jums ir izaicinājumi, grūtības līmenis ir augstāks nekā tad, kad jūs nemēģināt pabeigt izaicinājumu. Es zinu, ka tas ir mārketinga paņēmiens, bet joprojām esmu zaudējis interesi
Labi
Jautra spēle, taču līmeņi drīz kļūst tik sarežģīti, ka jūs nevarat tos nokārtot, neiegādājoties jauninājumus. Es atinstalēju
es ienīstu šo spēli
Best Fiends ir lieliska spēle, it īpaši. ja esat neapmierināts ar vairāku spēlētāju spēlēm, neviens jūs nevar sabotēt, izņemot jūs. Tas arī rada atkarību. Ļoti atkarību. Kā būtu, ja atgrieztos, lai atrastu nopelnīto VIP laiku neskartu? ATJAUNINĀJUMS: jaunus PowerUps var iegūt, apskatot sludinājumu. Lieliski! Izņemot katru reizi, kad izmēģinu šo un skatos 30 minūšu reklāmu, beigās tas sastingst. NEKĀDĀ DARBĪBAS PĀRBAUDES! Bet Nopietni saņēma samaksu. Viņi man ir parādā vismaz 1/2 dozi. P-Us viņi NEKAD nesūtīs. Man vairs nav jāskatās reklāmas — nav uzticības (un jā, kešatmiņa ir iztīrīta, atbalsts ir nosūtīts pa e-pastu).
Šī spēle vairs nav jautra, tā ir vairāk nomākta nekā jebkas cits. Lai pārspētu vienu līmeni, ir vajadzīgas apmēram 30–40 reizes, tāpēc ir grūti uzvarēt dažādos konkursos. Atverot atslēgu lodziņus, tie vairs nedod jums jaunus velniņus vai jaunus velnu stilus, bet tagad jūs tos iegūstat tikai no konkursiem. Agrāk jūs varējāt dabūt arī episko velni ar zeltu, tagad jums par tiem jāmaksā 29,99 USD, kas ir smieklīgi. Es kādu laiku spēlēju šo, lai tas būtu kauns. Atinstalēt.
Es kļuvu atkarīgs no šīs spēles! Man ļoti patika spēlēt! Bet pirmo reizi, kad iegādājos komplekso darījumu, šķita, ka nevaru atrisināt mīklu vai pabeigt uzdevumu, nepērkot zelta stieņus vai citu komplektu. Cenas ir pieņemamas, bet es nevaru atļauties visu laiku maksāt! Mīklas kļūst gandrīz neiespējamas atrisināt. Vai arī jūs tos atrisiniet n joprojām ir palikuši 6 gājieni, lai nogalinātu vienu gliemežu, n jūs nevarat!! Tas ir tikai veids, kā satraukt! ATINSTALĒT LIETOTNI!☹️
Es tikko iesaistījos mini spēlē "saldējuma sacīkstes" bez pogas Atpakaļ. Pat lietotnes aizvēršana un atkārtota ielādēšana mani atkal iesūca. Es spēlēšu mini spēles, kad vēlēšos, nepiespiediet mani tajās, es tur uz vienu vai divām minūtēm un vienkārši gribu sākt spēlēt.
Jautra spēle. Dažreiz notiek mazliet par daudz 30.11. Nezinu, kas notiek, bet tas turpina parādīties ar pauzes ekrānu, kad es nebiju nekur tuvu pauzes pogai!
Ļoti atkarību, bet man tas patīk. Un par spēlēšanu nav jāmaksā. Tikko sāku atgriezties un radās problēmas. Turpina sasalst pēc līmeņa.
Reklāmās teikts, ka tā ir maču spēle, kas atšķiras no pārējām. Tā nav. Vēl viena saderīga spēle.
Viņi ātri novērsa problēmu. Paldies Šodienas atjauninājums sasalst spēles beigās vai griežas ritenī. Lūdzu, izlabojiet.
Pēkšņi mainījās, tāpēc es nevaru redzēt katras kļūdas īpašo prasmi spēlējot. Tiešām padara spēli nevajadzīgu nomāktu. Ļoti neapmierināts un neinteresē spēlēt tagad.
2019. gadā man bija jāiegādājas jauns mobilais tālrunis, pārejot no Samsung Galaxy S7 uz Samsung A10e. Šī bija mana iecienītākā spēle ar S7, un es spēlēju lietotnē MIST PLAY, savācot gandrīz 4600 punktus. Es liku veikala tehniskajiem darbiniekiem pārsūtīt visus datus, lai es nezaudētu datus. Man par lielu neapmierinātību un dusmām A10e MISTPLAY lietotnē nebija Best Fiends spēles, ko spēlēt. ES PAZUDU VISU PIEZĪMU, KAS MAN BIJA JĀIZPĀRTO. Es biju un joprojām esmu nikns par to. Es spēlēju BEST FIEND STARS.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Santai chly
Kad man tika atteikta pirmā konta atiestatīšana, es sāku visu no jauna ar otro kontu. Spēle līdz šim ir bijusi aizraujoša, un ir patīkami vēlreiz apmeklēt šo spēli, pat ja man ir jāiziet līmeņi vai jāizkļūst no veiksmes, kur man ir nepieciešams viens papildu gājiens, lai uzvarētu. Vienīgā problēma ir tā, ka pret dimantiem izturas kā pret augstākās kvalitātes valūtu, jo es redzu, ka jūs tos vairs nesaņemat. Un zelts, lai arī dažreiz ir noderīgs, joprojām ir par maz un pārāk tālu starp tiem. Kopumā kārtējo reizi jautra spēle pagaidām.
Jautri un bez reklāmām, ja vien nevēlaties tās skatīties. Varoņi ir jauki, un līmeņi ir izaicinoši.
JAUKA SPĒLE MAN TO PATIEK
Es balsoju ar 0 kā savu vērtējumu šai spēlei. Best Fiends ir ļoti jautri spēlēt, taču viņi ir zagļi. Esmu iztērējis vairāk nekā 30 USD par šo spēli, jo man tā patīk. Es nopirku 1000 dimantus, kurus vēl nebiju izmantojis..man bija vairāk nekā 12000 dzeltenu lietu...tagad man ir nulle. Tas notika burtiski 2 stundu laikā, kad es biju prom no sava tālruņa
Man tik ļoti patīk šī spēle. Jaunie jaudas ups mani aug, es tikai vēlos, lai tie nemaksātu tik daudz zelta, un būtu citi vienkāršāki veidi, kā tos iegūt. To atrašana lādēs palīdz. Es arī gribētu redzēt zeltu uz velna riteņa. Tiešām laba spēle, un es atklāju, ka pavadu stundas, spēlējot to un zaudēju laika izjūtu. Paldies Devs par visu jūsu smago darbu, centību un laiku.
Patīk spēle, tikai vēlos, lai jūs varētu ātrāk savākt dzeltenos, zilos un dimantus, tos nepērkot! Nav naudas!
Best Fiends - Abbinamenti a 3 Casual ptr
Tas ir savādāk, zini!
Eh...tas ir jautri. Man ir tendence zaudēt pacietību pret šāda veida spēlēm, taču šī spēle mani līdz šim ir interesējusi gandrīz 100 līmeņus. Reklāmas ir saprātīgas, ja arī diezgan atkārtojas, un es nejūtos sodīts par spēlēšanu bez maksas. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc es piešķiru četru zvaigžņu vērtējumu, bija tas, ka spēle ir bijusi patīkami spēlējama 100 līmeņos, vienlaikus netērējot naudu. Viņi arī diezgan bieži piedāvā jums labus darījumus, tāpēc kāds, kurš *ir* gatavs izmest pāris dolārus, patiešām varētu labi strādāt.
Tāpat kā spēle, bet tāpat kā visas... tagad jūs saņemat zeltu, bet nevarat sasniegt augstākos līmeņus vairākas dienas.Tas ir kļuvis kaitinoši. Turklāt jūs vairs nevarat uzvarēt nevienā no izaicinājumiem, jo esat tik daudz reižu "iestrēdzis" uz viena galda. Tiks dzēsts šo spēli. Turklāt šī atinstalēšana katram atjauninājumam kļūst ļoti nepatīkama ... un pārtrauciet visus uznirstošos logus! Īpaši spēles līmeņa vidū!
Forša spēle
Pāvelks...
Man patīk šī spēle bet būtu labi un vieglāk varētu sakrāt zeltu
Pati spēle ir fantastiska... tikai trūkst zvaigznes, jo izmaksas, lai uzvarētu augstākos līmeņos. Es neiebilstu tērēt naudu, lai spēlētu šīs spēles... bet šķiet, ka šīs spēles cenas varētu būt nedaudz zemākas.
Šī spēle ir izklaidējoša, taču tā pastāvīgi avarē! Šķiet, ka ar katru atjauninājumu tas pasliktinās
Best Fiends - Match 3 Puzzles Hygge gvz
Man ļoti patika šī spēle. Bet es pazaudēju visus savus datus, jo izdzēsu lietotni un acīmredzot man vajadzēja manuāli saglabāt savus datus. Kāpēc tas nevar to izdarīt automātiski?
Kas, pie velna, ir nepareizi ar 3196. līmeni? Es mēģināju to spēlēt TRĪS dienas!!! Man līdz šim patika šī spēle. Pārāk nomākta! Spēle nepārtraukti tiek slēgta nejaušos laikos. Man pašlaik ir 3345, un tas pats jautājums ir arī šeit.
Es vēlētos redzēt dažas opcijas, kad nokļūsit līdz pēdējiem 2 spēles gājieniem, varbūt jūs varētu pavilkt kādu lēcienu.
Man patīk šī spēle. tā ir vienīgā spēle, ko es spēlēju. Vienīgais, ko varu teikt slikti, ir tas, ka es mēdzu pirkt daudz zelta, VIP u.c. par USD 1,99–2,99, pēc tam cena sasniedza USD 15,99, jo es tagad ieslēdzu 600. līmeni. m par 989, un viss ir 20 $.. Es netērēju tādu naudu, kad varētu iztērēt 1,99–2,99 $ par to pašu, ko man tagad piedāvā. izņemot to, ka es mīlu šo spēli.
Jo man patīk šādas spēles un best fiends ir visssss labākā
Vairs nav jautri! Līmeņos lielākoties tiek izmantoti tie paši velniņi, kas reizēm ir pārāk ilgi. Balvas un balvas nav godīgas pret spēli. Kāpēc mēs saskaņojam konfektes un dāvanas oktobrī? Esot virs 1404. līmeņa, mēs abi to esam spēlējuši 2 gadus! Kādreiz bija tik jautri. Esmu par to nosūtījis e-pastu pirms 2 mēnešiem, taču joprojām nav nekādu atjauninājumu vai izmaiņu, lai padarītu šo spēli jautru. Žēl atvadīties. Bet, ja vien nav labākas spēles ar vairākiem velniem, palieliniet zelta laimestus, labākus blakus uzdevumus.
Galvenā Best Fiends daļa ir laba. Tomēr pastāvīgie notikumi padara to kaitinošu. Neregulāri notikumi spēlēs ir jautri, bet, kad vienmēr ir kāds notikums, notikumu jautrība pazūd un tiek aizstāta ar aizkaitinājumu. Tāpat man nepatīk, ka vajag facebook, lai saglabātu starp ierīcēm, facebook lieto tikai veci cilvēki.
Es būtu piešķīris piecas zvaigznes, taču noteiktā spēles punktā ir kļūme vai nobīde, kas sastingst. Man ir jāaizver lietotne un jārestartē, lai sāktu no jauna, un cilvēkiem ir pietiekami ilgs laiks, lai mani nozagtu. Un tas ir tikai tāpēc, ka es.vēl vilcinājušies kaut ko iegādāties. lūdzu, dariet man zināmu, ja tas tiks novērsts. Paldies!
Man patīk spēlēt labākos draugus. Vienīgais, kas mani traucē, ir fakts, ka jums ir jābūt Facebook, lai saņemtu kādu no īpašajiem piedāvājumiem un draugiem, bezmaksas kredītiem un visu to labo saturu, kas nāk caur Facebook. Es nevēlos Facebook kontu un uzskatu, ka tas ir negodīgi, ka jums tāds ir, lai saņemtu šīs privilēģijas.
Touchgrind BMX スポーツ nnym