Post by tagibutigen on Feb 20, 2022 15:28:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Igra je dobra, vendar se ni veliko spremenilo. To igro sem igral v vseh telefonih že eno leto, vendar se ni nič spremenilo. Všeč mi je igra, vse sem končal in jo bom igral znova
Najboljša igra vseh simulatorjev letenja. Ta igra je super, neverjetna stvar je, da je ta igra brez oglasov
Dobro za zabavo in preživljanje časa. Vendar ne morete napredovati preko Novice, razen če kupite posebno misijo. Škoda, ker mi je všeč simulator. Nisem kupec aplikacij. Zagotovo boste morali opraviti še več nakupov, ko boste napredovali. Zakaj ne morejo obstajati igre, narejene "samo za zabavo" in ne koliko vas lahko razvijalci oropajo?? Odstranjujem ...
dobra
Izjemno zabavna igra, veliko možnosti za misijske lete ali prosti čas letenja. Rad bi videl, da se med letenjem spremeni ura dneva in/ali vreme, namesto da bi čakali na pristanek ter izstop in ponovno vstop v prosti let. Tudi, kdaj lahko pričakujemo naslednji niz izzivov?!? Že dolgo čakam!!
Malo dolgočasno in nisem bil v igri 30 sekund, preden sem dobil svoj prvi dodatek, Pass. Letala so res draga, razen če želite porabiti 20 dolarjev za eno ali zmleti 2 uri igralnega časa za letalo, ki ni tako dobro kot tisto za 20 dolarjev. Kontrole so osnovne in grafika je tako.
Flight Pilot Simulator 3D Παιχνίδια ρόλων raa
Prosimo, dodajte nova letala in vsaj 5 do 10 novih letališč ter poskrbite, da bodo potniška letala enostavnejša za upravljanje ter odpravite napako pri vzletanju takšnih letal, ki med vzletom nekako vibrirajo, popravite to, zato dajem 4 zvezdice
Zelo lepa igra, vendar mislim, da bi morala imeti tudi nekaj načinov za več igralcev☺️☺️☺️
Kljub temu, da ta igra ni tako realistična, je še vedno zelo zabavna. Spomnim se, da sem to igral leta 2016 in ima svoje mesto v meni. Na žalost ima ta igra več napak kot včasih, na primer vzletanje z letalom. Podvozje se odbija levo in desno, postaja vse hitreje in hitreje, kar povzroči, da letalo udari s svojim krilom ob tla. Ima več oglasov kot nekoč, a še vedno dobra igra.
To je dobra igra, vendar mi je všeč ideja, da je to na spletu, tako da ja in več grafike in naredite mesta, zato dodajte dve zvezdici, če se to zgodi tudi.. BREZPLAČNO ODPRTO NORO CARINE ZA LETALA
Flight Pilot Simulator 3D Rollspel jkl
Vse te igre "izbire urednika" so prevara. igra je dolgočasna. kontrole zanič. brez oglasov med vadbo, ampak enega, ki ga potopite 10 minut, da končate tiste, ki jih zadenete z vsiljenimi oglasi vsakič, ko zapustite kateri koli meni. večina letal stane pravi denar. preprosta igra. škoda, da se napreduje nad drugimi. urednika je treba odpustiti, če misli, da je ta igra vredna 1 minute nečijega časa.
Hudo razočaran, ko sem se vrnil k temu kakšno leto po tem, ko sem ga odložil. Prvič, noben moj napredek iz kakršnega koli razloga ni bil shranjen v moj račun Google Play, tako da so moji nakupi, ki sem jih opravil s pravim denarjem, izgubljeni, kot tudi vsa letala, ki sem jih odklenil z napredkom. In drugič, kaj se dogaja z oglasi. Oglase dobim, ko se umaknem iz opisa misije, po vsaki misiji, po vsakem pogledu na letala. Prej skoraj ni bilo oglasov. Žal razočarane in požrešne posodobitve.
Samo letala so bila od starih različic narejena zelo realistično. Toda splošna igralna izkušnja je zdaj najslabša. Nadzor letenja je nerealno težaven. Noro težko je obrniti letalo, še posebej. velikega. Zavora skoraj ne deluje. Zvok letala se ni izboljšal (še vedno zelo nizka glasnost in ne tako resnična). Brez šumenja nizkih frekvenc, kot pri pravem curku. Propelerska letala zvenijo kot ruleta ali preprost stroj brez brnenja in spet brez nizkih frekvenc.
Ta igra ni odprta v nobenem mobilnem telefonu, ne vem, kaj se je zgodilo Ta igra samo za 6,128 GB in do
Večino časa nadzor ne deluje in preveč dodatkov, da sploh ne pridobijo ničesar.
V redu je, vendar je treba krmilnike nagiba nenehno umerjati. Napredna posebna misija, pri kateri zasilno pristanete z jumbo jet, je kot, da so kontrole večinoma za razstavo. Takoj ob vzletu se je zamajal in strmoglavil, ali ko motor piha, tako močno potegne v levo, da bi moral telefon nagniti do konca v desno, da bi komaj zavil desno. Potrebuje možnost ročnega krmiljenja s puščicami za takšne misije, kjer nagib ne zadostuje.
Flight Pilot Simulator 3D Rollspel fpzl
To aplikacijo uničuje Google in njeno vztrajno dodajanje nekaj časa sem mislil, da se z nakupom letal končajo dodatki, a danes, kot običajno, presenečenje dodaja v izobilju Google nima konca, da se nadaljuje gnile dodaja, da jim je vseeno? Sploh, če uničijo dobro aplikacijo,. Mislim, da so Googlovi proizvajalci aplikacij za močno orožje držali 60 dolarjev in mislili, da oglasi ne bi bili nazaj.
To bi bilo 5 zvezdic, vendar je po vsaki misiji oglas in vas zadenejo z oglasom, če kliknete na misijo in se vrnete, da opravite drugo. To je nov nizek nivo, ki ga še nisem videl
Ocenite to 4 zvezdice, ker nimam igralne palice in ne morem premagati potapljaške dirke, vendar mi je vseeno všeč in tudi ni pošteno, ker je sovražnik hitrejši od mene v potopni dirki, sovražim tega sovražnika, ki je hitrejši od mene
Krn neki
Ta igra je neverjetna, vendar se je ta igra začela prepozno. Ni mi všeč prisotnost, prosim, odpravite to težavo.
Tko tko
oooooof#
ta aplikacija je odlična, vendar je misija polnjenja goriva tako prekleto težka, da sem si zaradi tega malo zlomil zaslon
glupo zajebano prejebano
OK igra Je težka reklama, vendar je v redu, plus neumne "enkratne" ponudbe, ki so zasnovane tako, da boste porabili neumne količine denarja. To je v redu. Kar ni v redu, je to, da ko dosežete stopnjo 9, v celoti vložen, potrebujete smešen znesek, da lahko posebno letalo nadaljujete. Porabite veliko denarja ali opravite več kot 50 ponavljajočih se misij. NEUMEN. Uničil dobro igro. Odstranjevanje na L9
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Zręcznościowe ibpc
Ni vredno oglasov.
Igra je dobra, vendar je Boeing 747 nemogoče pristati
Mislim, da je to odlična igra, ki jo poznam, saj so nekateri rekli, da je nekoliko nerealna, čeprav je v resnici zabavna, vendar so hrošči nekoliko moteči, kupil sem igro, vendar ne nikoli ne deluje. Najslabša stvar je, da se igra naloži, zaradi česar mi zaslon postane črn in me spravlja v neumnost, zato imam občutek, da bi odstranil to igro, vendar nimam časa čakati 400 let, da se ta igra naloži v 400 letih idk
Flight Pilot Simulator 3D Rollspel ujs
Zelo kul igra, všeč mi je!!😃🐥 edina stvar, ki mi ni všeč, je, da so nekatera letala res draga. Ampak hvala za tako zabavno igro.
To je dobra igra, vendar bi bilo veliko bolje, če bi bila vsa letala cenejša, tudi tista, ki jih lahko kupite s kovanci v igri, razen tega je precej dobro
Igra je zabavna, dokler ne dosežete določene ravni, potem so izzivi nemogoči. Eno morate držati nos v zeleni škatli, da napolnite letalo, medtem ko se drugo letalo nenehno premika, da vas prepreči. Ali greste mimo letala ali upočasnite in mimo vas. Preizkušeno večkrat in zdi se, da je nemogoče ostati v škatli
Dobro, vendar potrebuje več dosežkov, močnejša in hitrejša letala, večji zemljevid, več igralcev