(iOS) MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing вара многе поене
Feb 20, 2022 15:31:47 GMT -8
Post by tagibutigen on Feb 20, 2022 15:31:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе поене ▞▞▞
▞▞▞ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
Заиста сам уживао у ммк хиллдасх аллот . Хиллдасх 2 геат гапхицс, стазе су забаван изазов. Две одличне игре!
Игра се не учитава увек, куповине не дају увек предмете. Тренутно не могу да уђем у игру јер се заглавила на почетном екрану за учитавање. Направио сам више куповина и 2 од њих заправо нису дале артикле на мој налог упркос томе што су наплате увек успешно пролазиле. Изложио сам новац да бих више уживао у игри и не могу да уђем у апликацију да бих је играо. Уморан сам од потребе да контактирам корисничку подршку, доказујући своју куповину, само да бих добио оно што сам купио. Можда се заврши са игром.
Слатка игра, али немам појма ко је рекао да је добра идеја када се игра искључи звук, да вам рекламе вриште пуном јачином... баш дивно.
Максимално сам искористио Монстер Труцк, али је и даље веома тешко возити по блатњавим нагибима и често би застајао. Аутомобили су такође превише поскочни.
Имао сам ову игру раније. Мрзим да губим јер моје гуме не приањају за подлогу на којој се тркам. А времена је тешко завршити
Заиста лепа игра, физика је одлична и релативно изазива зависност! -постоје неки проблеми са грешкама, углавном са учитавањем реклама, али за бесплатну игру, свеједно је добро.
Добра је игра, али јој треба више нивоа
Игра је била одлична. Онда су ме натерали да направим глупо ажурирање дупета, и ту се појављује оглас од 30 секунди између сваке трке од 30-60 секунди... Готово је с тим
Имам игру већ неколико недеља и јист ове прошле недеље игра није прешла екран за учитавање. Само се смрзава. Ако се не поправи, само се враћам на љуте птице и симпатије слаткиша.
имао ову игру дуго времена. ради добро ван мреже успео је да откључа сва возила и стазе без трошења било каквог новца. топло препоручујем.
MMX Hill Dash 2 – オフロードトラック、車、バイクレーシング レース vtxc
Одлицна
Волим ову игру, али постоји проблем у овој игрици што је брзина вашег аутомобила веома мала и величина аутомобила је превелика, што чини игру 2 досадном, поправите ове проблеме
Забавна игра. Већ сте потрошили превише.
Игра је веома лепа игра, једини проблем који имам је количина новчића која постоји, много је мало за надоградњу ако може бити много више новчића онда ће надоградња бити много боља...тачка
Не купујте у овој апликацији!!!!Неприхватљиве перформансе након тона надоградње (скоро 10/10) многа возила, контроле су заиста лоше због чега плаћате више за надоградње, али завршавајући истим окретањем, отпуштањем, итд... Поштено је за било који програмер да добије 10-20 долара од корисника, платили смо да играмо. Али смешно је плаћати за ништа, без забаве, промените мишљење, добићете више. Спремни смо да платимо за ваш напоран рад, али за забаву, не покушавајте да опљачкате.
направите дугме за искључивање звука. Избрисао сам игру јер нисам могао да пустим своју музику и игру.
Нови нивои иако сам победио време које неће откључати, морао сам да потрошим 10 хиљада да откључам, желим своје дијаманте назад
Корисничко сучеље игре је добро, али откључавање следећег тропског или возила је тешко са датим основним возилом. Морам да наставим исти ниво изнова и изнова што је веома досадно...
У реду. Не могу да прођем ниво 10 док не добијем ауто са нивоа 6 и не могу да добијем тај ауто док не победим дев рекорд и мој ауто је скоро исцрпљен.
Неће откључати ниво 49. Само каже да завршим ниво 48 што сам и урадио.
Мени је игрица забавна, али када сам је поново инсталирао, купио сам два пакета са попустом, а затим их потрошио на надоградњу и прилагођавање. Након што сам то урадио, пријавио сам се користећи фацебоок и видео да имам чување у облаку... Одбио сам чување у облаку за локални са којим сам почео, само да бих почео испочетка, али сам изгубио много бодова за прилагођавање и надоградњу. Потрошио сам преко осам долара само да би ми га одузели. Узнемирен сам што нисам успео да почнем изнова. И изгубљени новац који сам потрошио на апликацију. Није кул.
лепа игра али ипак треба побољшати хвала
кд
Превише огласа. Не могу да уживам у игри када морам да гледам рекламу после сваке друге трке.
Занимљиво.....
то је смешна игра, али ниво 35 је фу#_$@. па избришем игру.
Купио сам стартни пакет два пута заредом и никад ништа нисам добио!!
препоруцујем за убијање времена ектра
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing แข่งรถ yknj
Рекламе су једна ствар.. како да не направиш опцију да искључиш музику!!? Неприхватљиво
супер
Нема игре, само радите исту ствар изнова да бисте надоградили, бесмислено.
Возила морају имати смањену тежину
Цоол игра, али превише реклама. Реклама од 30 секунди после сваке утакмице није добра.
Ваше игре су срање и ево зашто!Стигао сам до 20. нивоа и све моје доброте које сам поштено сакупио су ми одузете само зато што сам имао довољно драгуља, освојио сам поштено и поштено, ако нисам имао довољно да наставим онда би прекинуо меч и наставио даље да пробам други пут, али ти си узео све што сам зарадио и ако сам хтео да задржим оно што сам зарадио, игра ме стално упућује да купим купим купим још драгуља, изнуда је оно што морам да платим да бих задржао оно што сам зарадио играјући, јеби се и ова игра!👎👎
Забавна игра, али се не учитава увек када нисам на ВиФи-у.
заиста изазовно и веома заразно.
свиђа ми се, добра графика добри аутомобили само оно што волим тврде нивое хвала
Ово је сјајна игра не превише тешка, али ни превише лака. Лако се подиже и игра.
забавно је, свиђа ми се то је кул игра, али цене су превисоке за нова возила
ако нисте тип достигнућа, ова игра је за вас. али ако ћете играти да бисте постигли достигнућа (нпр. заснована на времену), онда не. Нивои су незграпни, контроле су заморне.
Хутцх, свиђа ми се ова игра и рок и поп игра
Solar Smash Симулятори ypq
Молимо наведите догађај на табели. Дајте толико различитих врста догађаја. Омогућите ћаскање где год играчи могу да разговарају у игри. И направите тим од 50 играча и играчи могу да уђу у први тим на табели лидера 100 најбољих тимова тако што ће прикупити више трофеја од других тимова, а играчи ће доћи на 1. тако што ће сакупити више трофеја од осталих играча на табели најбољих 100 играча. Трофеји сваког играча се ресетују након 1 месеца сезоне и поново сакупљају трофеје да би поново дошли на прво место. Извините због лошег енглеског.
то је забавна игра...
добра игра, али рекламе су је многима упропастиле
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing แข่งรถ gcwf
је забавна игра када ради. Стално се смрзава. Дакле, дајте 1 звездицу док се проблем не реши. срање што се смрзава и током трке.
морате купити ствари да бисте се заиста забавили
Боље је ако додате још возила