(iOS) Random Royale-PVP Defense Game تقلب ها باعث افزایش کریستال ها می شوند
Feb 20, 2022 15:37:58 GMT -8
Post by tagibutigen on Feb 20, 2022 15:37:58 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها باعث افزایش کریستال ها می شوند ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
بازی احمقانه آسیاب که به شما اجازه نمی دهد پاداش خود را برای آسیاب نگه دارید. خرید این خرید که! نه من پولم را برای این بازی خرج نمی کنم. من جواهراتم را بعد از دو هفته ذخیره می کنم تا یک بسته 5k بخرم، سپس کارت هایم را در عرشه قرار می دهم و از سیستم خارج می شوم. کارت های من را از آن بسته گرفت و آنها کجا هستند؟ رفته! جواهرات من چطور؟ یوپ هم رفت اما در مورد 1 کارتی که در یک عرشه قرار دادم چه میتوانم آن کارت را نگه دارم، اما باید در آن عرشه بماند وگرنه مانند بقیه از بین میرود. در واقع مانند این بازی از گوشی من رفته است
واقعا بازی عالیه بازی جوانمردانه و جوایز فراوان. من به توسعه دهندگان انعام خواهم داد که کارشان به خوبی انجام شده است... تا زمانی که... کلاس کارشناسی ارشد اضافه شود. من همین 3 ربات را در چند روز اخیر بازی می کنم. واقعا؟؟؟ فقط 4 نفر در هر زمانی این بازی را انجام می دهیم؟ من ترک نمی کنم. بازی خوب است. منتظر آپدیت هستم
من حتی نمیتونم بازیش کنم میگه آپدیت جدید هست ولی وقتی هته میام چیزی نشون نمیده.. پس ورژن قدیمی رو پاک کردم و نصب کردم ولی باز هم میگه یه بار که بازی رو روشن میکنم آپدیتش کن 😡😡😡🤬🤬🤬🤬 🤬🤬
بسیاری از اشکالات، اشکالات، و برنامه نویسان اهمیتی نمی دهند. این یک گرفتن پول نقد از طریق TAPJOY یا پول نقد است. اگر یک حالت زمان خواب دارید که فعال است و شب بازی می کنید، سعی می کنید خوب بازی کنید، نمی توانید چالش ها را انجام دهید، جواهرات از بین می روند. از بازی کمک بخواهید و به سوء استفاده از بازی متهم می شوید. ناگوار
من حداقل یک سال است که این برنامه را در گوشی خود دانلود کرده ام و یک بازی عالی بوده است که وقت خود را صرف می کند، اما اخیراً پس از به روز رسانی فقط می توانم در برنامه باشم، به نظر می رسد فقط برای چند دقیقه یا چند دور و من همچنین برای بسته بدون چیز اضافه آن پول خرج کرده ام
بنابراین ... بررسی قدیمی ام را حذف کردم فقط برای اینکه دوباره پاسخ دهند ... شما به من گفتید که صبور باشم و من بسته خود را از طریق پست دریافت خواهم کرد ... بیش از یک هفته است که شما آن را گفته اید و بسته ای وجود ندارد. . بیش از دو هفته از زمانی که بسته را خریدم. دزدی دزدی است حتی اگر فقط یک بسته 5 دلاری باشد. من واقعا از بازی لذت می برم و مقدار زیادی خرج کرده ام...پس بسته ام را به من بدهید وگرنه به Google play گزارش می دهم.
من واقعاً بازی را دوست دارم و خیلی بازی می کنم. اگر توسعهدهنده به مردمی که خرید میکنند به اندازه کافی مهربان باشد، یک ستاره دیگر میدهم، که تبلیغات را حذف کنند... من برای تماشای تبلیغات 10 دلار به شما پرداخت کردم... این غم انگیز است. اگر توسعهدهنده مشکلات قطع ارتباط بازیها را برطرف کند و یک لیست دوستان برای ارسال دعوتنامههای بازی اضافه کند، ستاره دیگری به آن میدهم. کدهای اتاق در بهترین حالت ناخوشایند هستند. به روز رسانی: تبلیغات در ماه گذشته بدتر شده است. این بازی اکنون 3 تبلیغ پشت سر هم اجرا می کند.
من شخصا از بازی لذت می برم، اما به 2 دلیل، قطع ارتباط، کسب تروفی نمی توانم به آن امتیاز 5 ستاره بدهم. 1. قطع - رسیدن به حداکثر سطح و تلاش برای حفظ یک رگه برد با "قطع شبکه"، بدون دلیل، باخت فوری، از بین رفتن خط، که منجر به نقطه 2 می شود. 2. افزایش جایزه - در سطح 20، افزایش تروفی کند است، من سیزن پس را در یک ساعت که بازی را شروع کردم کامل کردم، اکنون چندین روز/هفته برای گرفتن تروفی های 4k نیاز است که وقتی بی دلیل قطع می کنید، سخت است.
Random Royale-PVP Defense Game Strateginiai cwz
تصادفی.......خیلی زیاد. تصادفی بودن تاس/کارت ها خوب است، با این حال، هدف جایزه نباید به طور تصادفی به دست آید. امتیاز سرعت یا کریت میتواند باعث ایجاد یا شکست مسابقه شود. بسیاری از اوقات حریفان من به سرعت آن را دریافت می کنند در حالی که تخم ریزی های من در اطراف بوش می زند و هرگز اتفاق نمی افتد. اگر می خواهید این جنبه را داشته باشید، شاید تاس ها را به طور تصادفی بین هر دو تخته قرار ندهید. هر دو تاس بازیکن باید در یک نقطه تخمریزی کنند تا پاداش همچنان در همان زمان قابل دریافت باشد.
این بازی را دوست دارم، مدتی است بازی کردم، خوب تا امروز انجام دادم. به تعاونی رفتم و با یک هکر مطابقت کردم (به دست آوردن عظیم در کارت های تعاونی) به این دلیل حساب من برای همیشه به حالت تعلیق درآمد. فقط یک هشدار برای سایر بازیکنان، اگر با یک هکر مسابقه دهید، حتی اگر نمی توانید کاری در مورد آن انجام دهید، محروم خواهید شد.
خوب است، اما کمی آزار دهنده است. دکمههای رابط کاربری بیش از حد، هر کدام به حدود 1 ثانیه برای بارگیری نیاز دارند. جمع آوری جوایز متعدد بسیار دردناک است، زیرا هر پاداش صفحه نمایش را با دکمه بستن نشان می دهد. چرا چنین پاداش هایی مانند پول و جواهرات بدون این صفحه نمایش قابل جمع آوری نیست؟ من قبلاً وقتی روی آن ضربه می زنم پاداش می بینم! این صفحه نیز به حدود 1 ثانیه نیاز دارد تا بارگذاری شود... Butcher بیش از حد قدرت دارد، شمارنده هم ندارد. -1 ستاره دیگر
10 دلار برای پاس نبرد خرج کردید، دوباره بازی را به روز کردید و اکنون به جوایز دسترسی ندارم. با پشتیبانی مشتری تماس گرفت اما همچنان منتظر پاسخ است. وقتی/اگر دوباره دسترسی پیدا کنم، بررسی تغییر خواهد کرد. واقعاً این بازی را نیز دوست دارم
(ویرایش دوم) این بازی تا حد زیادی یک نسخه عالی از این سبک است. به روز شده است، پر از رویدادها و چالش ها. توسعه دهندگان برای این بازی کار می کنند و کارت های اضافه و متعادل می کنند. من بسیاری از بازی های دیگر مانند این و حتی دفاع از کارت تصادفی توسط همان شرکت را امتحان کرده ام، اما این بازی کیک را می گیرد و همیشه من را به آن بازمی گرداند. تنها دلیل من برای چهار ستاره ماندن نظراتم این است که احساس میکنم آنها میتوانند بیشتر باشند و من توسعه دهندگان را تشویق میکنم که برای سرگرمی و لذت بیشتر، بازیهای بیشتری را وارد کنند.
بازی خوب است، اما سبک آن تا حدی وحشتناک است و هیچ چیز در گیم پلی واقعاً برای من جذاب نبود. مشکل خاصی در بازی وجود ندارد اما من واقعاً آن را دوست نداشتم بنابراین نمی توانم 5* بدهم
به طور کلی بازی واقعاً سرگرم کننده است که فقط در اطراف بنشینید و بازی کنید. با این حال، من متوجه شدم که اتصال وای فای/اینترنت گاهی اوقات ناپایدار است. و همچنین گرافیک کند. شاید یک حالت کم رزولوشن یا چیز دیگری اضافه کنید؟
این بازی بسیار ساده است و بسیار خوب است. آیا می توانیم در حالت مهمانی گزینه فروش داشته باشیم؟ من از زمانی که رشته ام پر است متنفرم و هیچ کاری نمی توان در مورد آن انجام داد. با تشکر
Random Royale-PVP Defense Game Strategy lnc
Flip Diving İdman aof
این دیگر سرگرم کننده نیست، از 20 مسابقه در co op 18، ربات ها، مضحک هستند.
مفهوم عالی و گیم پلی سرگرم کننده. تبلیغات زیادی دارد، اما آنها یک خرید 10 دلاری برای حذف تبلیغات اضافه کردند. همچنین میتوان از یک آموزش بهتر استفاده کرد، هدف/مکانیک خیلی شهودی نیست. به نظر می رسد که بازی به طور منظم به روز رسانی می شود که باعث بهتر شدن بازی شده است. همچنین گزینه ای برای جابجایی یا دسترسی آسان حساب شما در دستگاه ها (از اندروید به ios) ندارد.
اعتیاد به جهنم، بسیاری از مسائل. پر از مشکلات اتصال برخی از لجندری ها بی فایده ترین کارت های بازی هستند. تراکنشهای قیمتگذاریشده بسیار زیاد و راه دوم بسیار زیاد است. یک ثانیه به طور کامل بازی را تغییر می دهد. Boss به معنای واقعی کلمه با دادن کارت های خوب ساخته شده خود به حریفان و دادن زباله های آنها به شما بازی می دهند. راهی برای گزارش تقلب وجود ندارد. اغلب اوقات من با مشکلی روبرو می شوم که برای کشیدن یک csrd پول می پردازم و هیچ پولی دریافت نمی کنم.
من عاشق چالش های روزانه هستم! برخی از آنها غیرممکن است. شاید بتوان آنها را تغییر داد تا به جای چند کارت، همه کارت ها را به نمایش بگذارند.
خیلی اعتیاد آوره منحنی یادگیری خفیف پس از تکمیل آموزش، راهی برای بازگشت و مرور قوانین وجود ندارد. من دوست ندارم که کارت به طور تصادفی به کارت دیگری تبدیل شود، وقتی آنها را ادغام می کنید. اما من حدس می زنم این بخشی از موضوع است.
قطع ارتباط خیلی زیاد است، برای من تقریباً 40٪ است. خیلی آزاردهنده است، مخصوصاً وقتی که رگه برد یا حالت پارتی بازی کردم. آیا راهی برای رفع این مشکل وجود دارد؟
بازی سرگرم کننده است، اما برای برنده شدن بسیار پول است.
من رتبه ام را به 4 تغییر دادم. من عاشق بازی هستم و عاشق اضافات هستم. با این حال، چقدر طول می کشد تا قبیله یا یک چت تعاملی داشته باشیم؟ کمی طول می کشد در حالی که همه چیز را اضافه می کند.
Random Royale-PVP Defense Game रणनीति eogt
جالب بود، اما آخرین نسخه فقط می گوید "به روز رسانی بازی". همچنین، بسته های تاج با رتبه بالاتر در واقع بهتر نیستند. آنها فقط مقادیر بالاتری برای افزایش قیمت از همان نسبت هستند. بنابراین یک بسته کارت طلایی 100-200 برنز برای 20 تاج طلای 201-400 برای 40 تاج است. مقادیر دقیق نیست، اما اساساً این اصل است. پاداش واقعی برای 1 بسته نقره تقریباً مشابه 2 بسته برنز است، اما هر دو گزینه قیمت یکسانی دارند، که منطقی نیست.
بازی واقعاً آسان برای بازی و جالب می ماند و کارت های زیادی برای جمع آوری دارد
الان چند ماهه که دارم بازی میکنم گوشیمو به دلیل خراب شدن عوض کردم آن را روی گوشی جدیدم بارگذاری کردم (همان مدل و مدل). حالا هر بار که بارگذاری می کنم می گوید لطفا در اپ استور دانلود کنید. چگونه این را درست کنم؟
هر بار که من برنامه را دانلود می کنم، می گوید "لطفا برنامه را از فروشگاه دانلود کنید" این اتفاق یک روز بعد از ورود به لیگ مستر افتاد. آیا مشکلی وجود دارد؟
Random Royale-PVP Defense Game Стратегії zqi
من احساس می کنم خواستگاری می تواند بهتر باشد. من با افرادی قرار میگیرم که فقط تجهیزات اولیه را دارند.
2 کارت تفاوت را ایجاد میکنند، شما آنها را ندارید، شما چیزی ندارید، و من آنها را ندارم و احساس میکنم حسابهای پولی آنها را دریافت میکنند
بازی وقتی که نباید گیج کننده است. چیزهای زیادی را ارائه می دهد که بازیکنان معمولی را دلسرد می کند
خوب بعد از این آخرین آپدیت نمی توان بازی را اجرا کرد. واقعاً مطمئن نیستم که معامله با آن چیست، اما می توانم بگویم پرداخت به بازی در حال حاضر ناتوانی در بازی کردن آن یک زباله است. اصلا خوشحال نیست
غیرقابل بازی نمی تواند از یک دور مناسب به دلیل مواردی مانند؛ 20 رول 4/5 کارت انتخاب شده ظاهر می شود، وقتی به سطح مناسبی در قفس می رسید، حمله را متوقف می کند تا اهداف را به طور تصادفی تغییر دهد. Rng تقلبی، (انبوهی از کارت هایی که دارم، اما شاید هر چند روز یک کارت دریافت کنم. اذیت نکنید.
همه چیز در بازی عالی است ❤️ لطفاً کارتهای فروش را در حین بازی اضافه کنید، گاهی اوقات بلاک میشوم و باید تعدادی کارت را در هیئت مدیره حذف کنم. ممنون ❤️
من با وای فای بازی میکنم و با دادههای تلفن همراه پشتیبانگیری میکنم (بنابراین هرگز سرویس را از دست نمیدهم) و این مدام من را قطع میکند و بازیام را میبندد. در نتیجه به باخت ادامه می دهم... من به معنای واقعی کلمه 20 مسابقه را باخته ام. این BS است. آیا به این دلیل است که من برای بازی پولی نمی دهم، بنابراین شما مرا جریمه می کنید؟ اگر هر یک از مزایا حتی از راه دور مناسب یا مطابق با بازیهای دیگر باشد، میپردازم. هیچ کس نباید 20 دلار برای یک کارت تک سطح بالا خرج کند که ممکن است مفید باشد یا نباشد (بازی به طرز وحشتناکی نامتعادل است). لطفا اصلاح کنید. به روز رسانی: مشکل حل شد
واقعا بازی سرگرم کننده است. مدتی طول می کشد تا واقعاً به جست، دانش و توانایی برنامه ریزی و اجرای ماهرانه این بازی دست پیدا کنید، اما ارزش وقت گذاشتن را دارد.
بازی کارتی "تصادفی" بسیار سرگرم کننده و فعال. 2 روز پیش دانلود کردم و مشتاق شدم. برای برنده شدن در بازی هزینه ای نیست، پیشرفت واقعی و پاداش های زیادی وجود دارد
این عالی است، پاداش های زیادی، ساده، سرگرم کننده است. با خریدهای داخل برنامه کمی گران است. تنها چیزهایی که میخواهم ببینم که آن را به یک بررسی 5 ستاره تبدیل میکند به شرح زیر است: حالتها، رویدادها و کارتهای بیشتر. یک لیست دوستان واقعی عالی خواهد بود و یک سیستم صنفی/قبیله خوب خواهد بود.
بازی عالی هست ولی خیلی زود رسید آخر بازی میری از اون جعبه ها ۵۰۰۰ هزار تا الماس میزنی ۳ تا کارت طلایی می گیری بخاطر همین دلیل یک ستاره کم دادم
آخرین به روز رسانی بسیاری از زمینه های بازی را بهبود بخشید، اما بر سایر بخش ها نیز تأثیر زیادی داشت. تاج ها/تروفی های کمتری از طریق جوایز سطح بالا که عصب کشی می شوند، پیشرفت بازی را سخت تر می کند. پیشرفت Battlepass بازنشانی شد و قیمت تغییر کرد، عالی است که دوباره همه جوایز را دریافت میکنم، آزاردهنده است که پیشرفت را از دست دادهام. افزایش جوایز جستجو کار را آسانتر میکند، بهویژه وقتی بستههای تاج به زمین عصببندی میشوند. اکنون به دست آوردن افسانه ها راحت تر است = برنده شوید! به روز رسانی خوب، به کار خوب ادامه دهید!
خوب اگر به دنبال رستگاری به اینجا می آمدی، من مزاحم نمی شوم. رویال تصادفی هنوز هم چیزهای زیادی دارد که باید آنها را بهبود بخشد (مطابقت، مقادیر dmg و غیره) قبل از اینکه بتوان آن را کلون نامید. همانطور که گفته شد، گیم پلی روان است، بدون قطع ارتباط تصادفی، و درآمدزایی آنقدرها که مردم فکر می کنند خشن نیست. با این حال، صعود بسیار شیب دار است و اگر صبور نباشید، 5 دلار تمام چیزی است که برای رسیدن به آن نیاز دارید.
میشه لطفا هیپنوتیزم عصبی رو انجام بدید تا به سطح شفا نرسه؟
می توانست عالی باشد، اما آخرالزمان آن را خراب کرده است. شما ممکن است 35 تا 40 درصد از بازی را صرف تبلیغات کنید، زیرا تنها راه برای ارتقاء کارت های خود بازی در حالت مهمانی است، اما برای بازی در حالت مهمانی باید یک تبلیغ 30 ثانیه ای تماشا کنید، سپس برای دریافت جایزه خود تماشا کنید. یک تبلیغ، سپس تبلیغ باعث از کار افتادن بازی می شود، اکنون باید دو تبلیغ دیگر را تماشا کنید تا تبلیغ دوم باعث خرابی مجدد بازی شود. دست از حریص بودن بردارید و فقط یک بازی مناسب بسازید.
من یک بسته 3.99 خریدم و هرگز آن را به من نداد به جای اینکه مشکلم را برطرف کند، توسعه دهندگان نظرات من را چهار بار حذف کردند بنابراین به خرید چیزی فکر نمی کنند.